ZorgPers is opgericht door medici voor medici, en is volledig gericht op de wensen, doelen, belangen en het werkgenot van de medicus. 

 

 

Wij, de oprichters én medewerkers van ZorgPers, werken zelf in de dagelijkse (klinische) praktijk, hebben een groot landelijk netwerk en weten tevens éxact wat jij nodig hebt om jouw (volgende) droombaan en/of opleidingsplaats te bemachtingen. Een perfecte match met jouw wensen en de juiste ervaring is daarbij van cruciaal belang.

 

Ons doel is om jou, als medicus, binnen slechts één jaar aan jouw (volgende) droombaan en/of opleidingsplaats te helpen. Dit doen wij op een persoonlijke, snelle en professionele manier, waarbij jouw wensen voorop staan. 

 

Onze missie is om een perfecte match te vinden tussen opdrachtgevers en medici, en om als springplank te fungeren naar een droombaan binnen de gezondheidszorg.

 

 

100% van onze (basis)artsen is dankzij onze ervaring, leerzame werklocaties & begeleiding binnen slechts 9 - 12 maanden gestart met hun specialisatie opleiding!

 

 

Bekijk direct onze vacatures, of neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefoon.

 

Persoonlijke matching